tisdag 15 september 2015

Today's Workout (Tisdag vecka 38)


Konstig dag idag. Det första jag upptäckte när jag kom till skolan var att jag glöm min matlåda. Jag vet, ingen big deal. Jag har pengar kvar från CSN så köpa en lunch ute är inte hela världen, inte varje dag, men en gång då och då är inga problem. Men för mig blir det ändå kaos. Alltså verkligen KAOS. Kommer som ur balans och hela dagen blir jättekonstig, bara på grund av den där matlådan. Sen när jag dessutom fick reda på att förmiddagen var frivillig, alltså inget obligatoriskt i skolan, så blev det inte bättre. Och sen när kamerastativet som jag behövde för att börja inte hade hunnit komma till skolan med min kompis så blev jag sysslolös i en och en halv timme. Helt ur balans. Kunde ju använt tiden effektivt och pluggat på något annat, men nä, jag såsade bara runt.

Det blev inte bättre på eftermiddagen direkt. Hade en presentation om mitt senografiprojekt kring Sergels torg för en senograf från Dramaten, lite nervöst. Fick ingen bra respons under redovisningen, så jag fick för mig att det inte gick så bra. Och sen fick jag bra kritik i alla fall. Berg- och dalbana. Kaos alltså. Hahah, det är inte slut här. Vi slutade ett par minuter senare än förväntat och det blev väldigt stressigt till träningen. Åkte tunnelbanan som var packad med folk till Östermalmstorg, och gick upp i fel uppgång, superstressad. Irrade runt tills jag bestämde mig för att gå ner igen och upp på andra sidan. Sprang i de där oändligt långa rulltrapporna som bara finns på blåa linjen och på Östermalmstorg, svetten rann.

Så superstressad befann jag mig tillslut i rätt träningslokal. Alltså, jag var där, men jag var inte DÄR. Gjorde allt, med inlevelse, engagemang och glädje, men min hjärna och tankarna var helt borta. Genomförde för första gången ett ordentligt träningspass utan att vara riktigt närvarande. Den här dagen var inte riktigt som vanligt och det är lite ovant. Jag vänjer mig kanske. Träning för mig handlar om att släppa verkligheten, och är dessutom den enda vakna tiden på dygnet som jag inte har med min telefon. Annars är jag alltid tillgänglig. Träning för mig är fokus på mig och bara mig, men idag kunde den tyvärr inte ge mig det. Aningen besviken. Men nu är jag äntligen hemma, och har lovat mig själv att det ska dröja många veckor innan jag orkar stressa så mycket som idag igen. Jag ska försöka landa nu. Andas lite. Jag var så uppskruvad och ofokuserad att jag gick från träningspasset innan stretching, något som jag egentligen kanske behövt extra mycket idag när jag var så stressad.

Jag förstår hur människor kan gå in i väggen. Jag klarar inte av stress, vissa jobbar bättre under stress, jag är inte en av dem. Usch.

Hoppas din tisdag har varit bättre än min. Och har den inte har det så KRAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar