lördag 29 augusti 2015

Tough Viking i Stockholm, idag!

Idag är det Tough Viking här i Stockholm, på Djurgården närmre bestämt. Jag har en kompis som redan startat sitt lopp, så himla imponerad!

Tough Viking är precis som det låter, tufft. Du ska ta dig runt en bana som är 1,5 mil lång, och dessutom ta dig igenom 20 hinder på vägen. Hindren kan vara att hoppa ner i en istank, att vada i träsk, springa genom eld och den enorma rampen man ska ta sig upp för på slutet. Galet helt enkelt.

Ni som är där ute nu, ska starta, eller har startat och kanske börjar närma er mål, wow säger jag bara! Den här utmaningen är inte vilken som helst, det som krävs är såklart styrka, spänst och kondition, men framförallt mod. Vem vill springa igenom trådar som hänger ner och ger en elstötar liksom?

Är du i Stockholm och vill se några tappra krigare så är det bara att bege sig! Jag skulle varit där som hejarklack, men jag känner en förkylning komma smygande och väljer att ligga hemma i sängen så länge. Är det inte typiskt att bli sjuk just när man kommit igång ordentligt med träningen?

Bilderna är lånade från Tough Vikings hemsida.


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar